Outdoor akzent – 10 godina rada u Hrvatskoj

Outdoor akzent je 18. siječnja 2006. prigodnim domjenkom u hotelu Regent Esplanade proslavio 10 godina rada u Hrvatskoj. Počasni gost proslave bio je dr. Erhard Busek, specijalni koordinator Pakta o stabilnosti za jugoistočnu Europu koji je svojim govorom “Komunikacija kao kamen temeljac za gospodarski uspjeh i izgradnju javnog mnijenja” naglasio važnost otvorenosti prema novim idejama u svim aspektima, pa i out of home komunkacije, za ulazak u EZ.

Pozivu na proslavu odazvali su se mnogi prominentni predstavnici hrvatske politike i gospodarstva te mnogi iz austrijske poslovne zajednice što je posebno priznanje za 10 godina rada u Hrvatskoj, ali i izraz tradicionalnog hrvatsko-austrijskog prijateljstva i povezanosti koju smo ovom prigodom željeli naglasiti.

Naime,outdoor akzent Hrvatska je poduzeće holdinga epa! Europäische Plakat- und Außenwerbebeholding. epa! je austrijsko poduzeće za outdoor oglašavanje koje djeluje na području središnje i istočne Europe. epa! je vrhunski specijalist za outdoor oglašavanje na spomenutom području. Uz Austriju posluje još u 10 drugih zemalja te preuzima funkciju vodećeg poduzeća na tržištu, odnosno, onog koje oblikuje tržište.

“outdoor akzent” Hrvatska nudi kvalitetnu uslugu za lokalnu industriju oglašavanja te je razvilo evaluaciju panoa za oglašavanje koja integrira lokalno bazirane statističke podatke. To predstavlja iznimno važan instrument za klijente i osnažuje čitavu granu poslovanja.

U neposrednoj budućnosti nam je intencija proširiti naše klasično poslovanje vezano uz panoe za oglašavanje i djelovati u skladu s suvremenim europskim trendovima.