EPAMEDIA International
Početna  /  Tvrtka  /  Ciljevi
Filozofija

Ciljevi tvrtke

Naš apsloutni cilj je ponuda kvalitetne usluge za lokalnu industriju oglašavanja kroz evaluaciju panoa za oglašavanje koja integrira lokalno bazirane statističke podatke. To predstavlja iznimno važan instrument za klijente i osnažuje čitavu granu poslovanja.

Ciljevi:

outdoor akzent zauzima dinamičnu poziciju dizajnera tržišta te preuzima odgovornost za razvoj i kreativno oblikovanje tržišta za outdoor oglašavanje.

outdoor akzent slijedi jasan cilj ostvarivanja jedne od vodeće pozicije na tržištu. Posebnu ulogu ima želje da se ta vodeća pozicija odražava na kvalitetu na područjima medija za oglašavanje, kvalitete lokacije i usluge uz fokusiranje na strategiju poduzeća.

Analiza tržišta, evaluacija pozicije, planiranje plakatiranja i medijskog oglašavanja, pomagala za pružanje usluga, kao i tehničke inovacije.

predstavljaju najvažnije razvojne zadatke kako bi grupa na inovativan način i s osiguranom budućnosti učvrstila tržišnu poziciju.

U neposrednoj budućnosti nam je intencija proširiti naše klasično poslovanje vezano uz panoe za oglašavanje i djelovati u skladu s suvremenim europskim trendovima.

Namjera nam je predstaviti nove tipove oglašavanja koji će znatno poboljšati imidž outdoor oglašavanja te jamčiti kvalitetnu uslugu za lokalnu industriju oglašavanja.

Impressum Kontakti Lokacija ureda Registrirani klijenti Download